17.1.14

Work-out: COMMIT2FIT


Zelfs na mijn goede voornemens op de laatste dag van 2013, heeft het me ruim een halve maand gekost om een nieuwe post te plaatsen. Best schandalig hoor ik je zeggen? Nee hoor, want ik was druk bezig met mijn leven weer in een normaal ritme te krijgen. Klinkt veel zwaarder dan het is hoor. Ik ben op de valreep van 2013 begonnen aan een nieuwe baan, maar in de periode die daarvoor ligt was ik al gestopt met sporten en bloggen. Nu ik alweer 2 maanden in dienst ben bij mijn nieuwe baan is het hoogtijd om beide hobbies weer op te pakken!

Vandaag ga ik het hebben over mijn actiefste hobby: sporten!
Mijn sport motivatie haal ik van mijn favoriete sportblog: Girls Love 2 Run. Ik ben serieus begonnen met hardlopen door deze 2 meiden. Mijn andere motivatie haal ik van Pinterest (check mijn work-out board hier!). Al een paar maanden heb ik de deal staan om met een vriendinnetje elke maandag te gaan hardlopen. Dat bleek niet voldoende voor deze used-to-be fanatieke-amateur-sporter. In december besloot ik mee te doen met een challenge, van de hierboven genoemde blog. De Why Wait challenge. Het was de bedoeling om in de maand december een totale afstand van 70km te lopen. Nou... die challenge heb ik niet gehaald, meer woorden zal ik er niet aan spenderen.
Maar in 2014 nieuwe ronden nieuwe kansen. Momenteel doe ik mee met de commit2fit challenge. Hierbij moet je in de maand januari proberen om 15 work-outs te doen. Het mag van alles zijn.
Op dit moment ben ik ook hier nog ver mee: pas op 5/15....

2 januari deed ik een les BodyCombat
8 januari deed ik een les BodyPump
10 januari ging ik hardlopen
13 januari ging ik hardlopen met mijn loopmaatje
15 januari deed ik weer een les BodyPump

Maar ik geef nog niet op hoor. Ik heb nog helemaal niet gekeken of nog 10 work-outs deze maand nog haalbaar zijn in mijn drukke agenda. Ik zie het wel, hopelijk verras ik mezelf.
Vanavond staat er een grote nieuwjaars work-out / Les Mills release party (de les mills gangers onder jullie weten vast wel wat ik bedoel...) op het programma, dan zit ik alweer op 6. In de tussentijd ga ik nog wat work-out plaatjes pinnen ter motivatie.... Ik laat jullie weten of het lukt!

ps: check instagram en zoek op COMMIT2FIT voor motivatie van andere deelnemers!

Follow me:
instagram: @amysfashionscrapbook


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...